Supervisie

Supervisie is een specifieke werkmethode om meer te leren over je vak, over toepassingen en over jezelf. Dat kan bij mij zowel individueel als in een groep. Ik geef supervisie over mindfulness, medische psychologie of eerstelijns psychologie. Dat kan in het kader van je opleiding zijn maar kan ook los daarvan staan. Graag kijk ik mee in je leerproces bij vragen die voor jou relevant zijn. Sinds 2012 werk ik ook als groepssupervisor bij het Radboud centrum voor mindfulness. Ook gaf ik individuele supervisie en werkbegeleiding in het kader van de opleiding tot GZ-psycholoog of mindfulnesstrainer. Een supervisie-consult kan eenmalig zijn maar meestal bestaat supervisie uit minimaal 3 tot 5 gesprekken.

De gesprekken zijn 60 of 90 minuten en de kosten zijn 95 euro per uur. De supervisie vindt plaats in Nijmegen in de Burghardt van den Berghstraat 31. Je kunt vrijblijvend een telefonische afspraak met me maken of me mailen. Telefoon: 06-28501898 .


Onderwijs

Sinds 2007 geef ik lezingen, presentaties, workshops en lessen in het kader van deskundigheidsbevordering bij hulpverleners, patiënten en naasten. Ik geef les in herstel bij kanker, angst, stress, vermoeidheid, mindfulness en palliatieve zorg. Dat doe ik voor psychologen, verpleegkundigen, artsen, geestelijk verzorgers, POH-GGZ en maatschappelijk werkers. Ik ben docent bij de RINOGroep waar ik Mindfulness-Based Cognitieve Therapie bij Medische Setting onderwijs en dagworkshops Angst na Kanker. Zie www.rinogroep.nl om te weten wanneer nieuwe cursussen starten. Zie voor gebruik van onze vertaalde vragenlijst Fear of Cancer Recurrence Inventory: www.hdi.nl/onderzoek . Ook ben ik docent bij het Radboud centrum voor Mindfulness in de postacademische opleiding tot mindfulnesstrainer, waar jaarlijks nieuwe cohorten starten.

De tarieven voor onderwijs zijn gezamenlijk vast te stellen.